Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Dataportability op een visuele manier uitgelegd

19 januari 2008 om 21:01 door in Development

 OpenSocial, OpenID en Dataportability zijn allemaal begrippen die we in 2008 nog vaak zullen gaan horen. De blogosphere, Frank-ly een paar dagen terug nog, weet er genoeg blogposts aan te wijden. Zo stond er onlangs op Marketingfacts een hele heldere post waarin uitgelegd werd wat Dataportability nou precies is. Na het lezen van deze post ben je eigenlijk helemaal weer op de hoogte. Via mijn subscriptions op Vimeo kwam ik een video tegen die hier ook een handje bij helpt. Ene Micheal Pick van Smashcut Media heeft een video ontwikkeld waarin hij uitlegt wat het principe is achter Dataportability.

DataPortability – Connect, Control, Share, Remix