Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Een plaatje zegt meer…

14 september 2009 om 10:23 door in Design

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden. Althans een goed plaatje wel!

Maar hoe geef je complexe informatie op zo’n visuele wijze weer, dat ook echt iedereen binnen je doelgroep het begrijpt? Visualisation of the Human Journey

Wil je wat inspiratie opdoen? Smashing Magazine heeft weer een mooie en uitgebreide linkverzameling samengesteld naar sites die gaan over datavisualisatie en infographics.

Reacties

 • Gaaf! Ben al tijden fan van Information Aesthetics, maar wist niet dat er nog zoveel meer goede bronnen waren! Lang leve Smashing Magazine ;)

  Matthijs Roumen op 14 september 2009 om 11:40
  http://log.mroumen.com
 • Hoewel Information Aesthetics naar mijn mening DE blog is voor datavisualisatie zijn er inderdaad nog meer juweeltjes op dit gebied! En inderdaad een luid hoezee voor onze trouwe linkverzamelaars van Smashing Magazine voor dit overzicht! :-)

  Wilbert Pot op 14 september 2009 om 11:44
 • Dan heb ik hier nog een stuk of 50 prachtige data visualisaties
  http://www.webdesignerdepot.com/2009/06/50-great-examples-of-data-visualization/
  Zitten best een paar goede bij

  Johan Haneveld op 14 september 2009 om 16:43
  http://Rhinofly.nl