Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Finalisten Mobile Clicks 2009 bekend

24 juli 2009 om 14:18 door in Design

mobileclicks

Afgelopen woensdag maakte Vodafone de drie Nederlandse finalisten bekend voor Mobile Clicks 2009.  Ook dit jaar strijden de Nederlandse mobile start-ups weer om een grote zak met geld. In deze tweede editie moeten de drie Nederlandse finalisten het echter opnemen tegen de drie finalisten uit Groot-Britannië, waar het evenement voor het eerst is gehouden. Welke drie start-ups gaan Neerlands glorie verdedigen en proberen die €150.000 binnen te halen?

MyNameIsE
Deze dienst  faciliteert het verbinden van mensen on- en offline door hun profielen op diverse sociale netwerken – zoals Facebook, Linkedin en Twitter – op één plek te verzamelen. Vervolgens kunnen deze in real life gedeeld worden via een mobiele telefoon of een speciaal apparaatje, The Connector.

Mobypicture
“Shoot ‘n Share” is de pay-off van de dienst waarbij je foto’s, video’s en audio via je mobieltje direct kan delen op sociale netwerken als Twitter, Facebook, Vimeo en Hyves.

Layar
Veel in het nieuws geweest recentelijk, deze browser die middels augmentend reality en de camera op je mobiele telefoon je direct informatie biedt over de omgeving waar je je bevindt.

De uiteindelijk winnaar wordt op 25 september, op PICNIC2009, bekend gemaakt.

Reacties

  • Goed initiatief van Vodafone en 3 hele sterke finalisten :) Ben benieuwd wie er met de investeringscentjes naar huis gaat.

    Matthijs Roumen op 24 juli 2009 om 14:23
    http://log.mroumen.com
  • Ben met name benieuwd naar de Britse inzendingen. Die worden overigens 10 augustus bekend gemaakt.

    Johan Voets op 24 juli 2009 om 14:28
    http://www.frank-ly.nl