Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Interactieve banner tussen 2 platformen

25 mei 2009 om 10:00 door in Communicatie

Kijk, zo was ik em nog niet tegen gekomen. Een banner concept waarbij niet alleen interactie is tussen 2 banners op 1 website, maar interactie tussen 2 verschillende banners met als hoofdrolspelers: de bezoekers van de website.

Het concept: Plaats op een mannen website een banner tegen vrouwen en plaats op een vrouwen website een banner tegen mannen.

Goed en gewaagd van Nike, die overigens met het hele Nike+ Men vs Women naar mijn mening een erg sterke campagne neerzet.

Via Jasper

Reacties

 • Coole actie die zomaar nog een stukje verder richting de grens had kunnen worden getrokken. Want nu is het mannen over vrouwen op Mannensite.com en vrouwen over mannen op Vrouwensite.com. Betrekkelijk veilig dus.

  Maar wat nu als je de taunts en netelige prikkels van beiden sexe op de sites van de andere en ook vice versa had geplaatst?

  Dus: op vrouwensite.com zie je een banner met een man die alle pesterijen over vrouwen verteld –> nodig vrouwen uit mee te strijden

  op mannensite.com daagt een vrouw de mannen uit.

  Had ik ook leuk gevonden, net een iets andere twist :-)
  Then again kan het natuurlijk zijn dat het minder makkelijk uitlokt, op deze manier.

  Johan Voets op 27 mei 2009 om 1:19
  http://www.johanvoets.nl