Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

My best of Draw Something

26 maart 2012 om 08:16 door in Inspiratie

Een tijdje geleden wijdden we hier bij Frank-ly een bericht aan Draw Something. De verslavende social tekenapp begon al snel heel wat van mijn tijd te snoepen.

Nu, bijna na een maand er mee gespeeld te hebben, begin ik het een beetje zat te worden. En ik ben niet de enige. Terwijl het begin ik nog met 20 mensen speelde, zijn het er nu nog maar drie.
Grappig genoeg heb ik mijn eigen voorspelling van een maand net niet gehaald.

Nu heb ik behoorlijk wat slechte tekeningen voorbij zien komen, ik noem geen namen ;-), maar ook een aantal erg goede of vindingrijke.

Op da internet zijn al tal van sites die de mooiste en beste tekeningen tentoonstellen.
Om mijn Draw Something seizoen af te sluiten vond ik het leuk om mijn beste Draw Something tekeningen (waarvan ik een screendump heb) hier te tonen.

Speciaal voor dit artikel heb ik een paar timelapse video’s gemaakt:Tekeningen:

Reacties

 • Misschien is het nog wel aardig om melding te maken van ons nederlandstalige initiatief mbt drawsome. In De Drawsomeheid der dingen koppelen we onze Drawsome opdrachten aan een actueel thema. Niet de allermooiste tekeningen, wel een originele draai aan het fenomeen.

  Bastiaan op 26 maart 2012 om 9:08
  http://dedrawsomeheidderdingen.nl
 • […] Wouter duidelijk maakte aan deze noob ‘enkeling’ dat ook een applicatie zoals ‘draw something‘ onder ‘gaming’ valt, was iedereen het er wel over eens: iedereen heeft in meer […]

  Got game? « Neil op 09 april 2012 om 23:46
  http://neilengelen.wordpress.com/2012/04/06/test/
 • Fantastische tekening van draw something online

  Ayoub op 25 april 2012 om 9:50

Roland Lamers

Animator bij Rhinofly

Sinds 2006 ontwerper en animator bij Rhinofly. Voorheen bij EuroRSCG 4D, Qi en Toonder Studio’s. Tekenen en tekenfilmpjes maken, elke dag prachtige dingen creëren en bekijken en daar betaald voor krijgen. Dat is toch het mooiste wat er is! Ik let graag op de details, maar niet op de perfectie, het moet wel authentiek blijven. Mijn voornaamste gereedschappen zijn Flash, Fireworks, Photoshop, Illustrator en potlood, papier en ideeën.