Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Pi’s Epic Journey — een visuele scrollbeleving waar je U tegen zegt

28 maart 2013 om 08:30 door in Inspiratie

Websites waar je lekker doorheen kan scrollen: daar houden we wel van!

Vorig jaar ontwikkelden we de website van TEDxUtrecht waarbij we toen al wisten: Scrolling interactive video gaat het he-le-maal worden. Bewijst ook de site Pi’s Epic Journey: Creating the unforgettable. Een pracht van een scrolling site, doorspekt met video’s, opbouwende infographics en knallende copy.

Het voornaamste doel is natuurlijk DVD verkoop. Ik geloof er sterk in dat dit ook zeker gaat lukken. Door op een boeiende manier achtergrond informatie te geven over een film, stijgt de wil-ik-hebben factor en krijg je zeker zin om de film nog een keer te gaan kijken.

Bekijk het!

Screengrab van de site

Voor het archief hebben we de site in een screengrab opgenomen. Dat dit soort projecten maar mogen dienen als een voorbeeld voor velen!

Reacties

  • Wow, die site is wel erg mooi gedaan. Bedankt voor het tippen er over. Direct naar anderen door gestuurd.

    Johan op 29 maart 2013 om 9:57