Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

The Stencil King

19 januari 2010 om 17:33 door in Design

Hugo Kaagman staat bekend als een van de eerste stencilartiesten ter wereld. Sinds 1977 worden de straten van Amsterdam en omstreken opgesierd door zijn fantastische werk, dat beïnvloed wordt door een opvallende mix van politiek, reggae, Moorse architectuur en Delfts blauw.

Op woensdag 27 januari vindt er in Pakhuis De Zwijger een Show & Talk over street art plaats, met ondere andere Hugo Kaagman. Naast deze pionier zullen er ook enkele talenten uit de street art scene aan bod komen. Ga dat zien!

HugoKaagman

Reacties

 • Bijzondere kunst, dat zeker. Ik zat eens even te kijken tussen de schilderijen die op station RAI hangen / gehangen hebben. Zitten hele bijzondere werken tussen met vooral ook grappige titels. Leuk dat dit onder de aandacht wordt gebracht.

  Ping op 21 januari 2010 om 11:12
  http://www.blackberry-ping.nl/
 • Inderdaad erg bijzondere kunst welke je niet vaak tegenkomt! Vind het toch niet geheel mijn styl maar kan me voorstellen dat veel mensen het wel bijzonder vinden.

  ronald op 02 november 2011 om 17:15
  http://nieuwsteblackberry.org
 • hele gave vorm van art, Ik was laatst in amsterdam, daar is op de wallen ook een heel gedeelte aan street-art gewijd! aanradertje

  Cyril Williens op 19 maart 2012 om 13:26
  http://www.blackberryping.net

Linda Vermeer

Designer bij Rhinofly

Linda vertaalt als Visual Designer de meest geniale concepten door naar mooie plaatjes. Verder verspilt ze haar tijd graag aan muziek, films, boeken, tennissen, snowboarden en reizen!