Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Wat heb jij aan je hoofd?

21 januari 2011 om 09:52 door in Communicatie

Met het beantwoorden van een aantal vragen, maak je kans op een reis naar Las Vegas met 2 van je beste vrienden!
In opdracht van SBS Broadcasting ontwikkelde Rhinofly een online applicatie die achterhaalt wat Nederlandse mannen aan hun hoofd hebben. De campagne van Head & Shoulders “je hebt van alles aan je hoofd behalve roos, dankzij Head & Shoulders!” wordt ook ondersteund met een non-spot campagne rondom populaire Veronica mannenprogramma’s zoals TopGear, Two and a half man, Criminal Minds en NCIS.

Hoe het werkt? Simpel! Je logt in met je Hyves of Facebook account en vervolgens krijg je 10 stellingen geserveerd. Je geeft voor elke stelling aan welk van de twee uitersten het beste bij je past en wat jij liever aan je hoofd hebt. Aan de hand van de antwoorden wordt het karaktertype van de deelnemer bepaald. Zo blijkt of je een Petrol Head, Metro Man, Sport Billy, Work-a-holic of Party Animal bent. Deze uitslag wordt bekendgemaakt in een custom-made-filmpje, afgestemd op het karaktertype en voorzien van gepersonaliseerde onderdelen zoals vriendennamen en foto’s.

Het filmpje toont hoe jouw ideale trip naar Las Vegas er uit zou kunnen zien. De te winnen prijs is namelijk een verzorgde trip met twee van je beste vrienden, een activiteit die past bij jouw karaktertype en bovendien zakgeld! Het onderzoek is gericht op mannen, maar ook aan de vrouwen is gedacht. Zij hoeven uiteraard geen mannenvragen te beantwoorden maar krijgen meteen de video te zien en dingen gelijk mee naar de prijs.

Nieuwsgierig geworden? Check de actie hier!

Reacties

 • Paar x geprobeerd om de game op te starten, maar hij blijft steeds hangen op een laadscherm. Jammer, was wel benieuwd!

  Martijn Reintjes op 25 januari 2011 om 9:44
  http://martijnreintjes.com
 • Hi Martijn,

  Vervelend, ik heb je een mail gestuurd met wat vragen, dan kunnen we het snel oplossen!

  Groet,

  Sander

  Sander van Pijkeren op 25 januari 2011 om 10:57
  http://www.frank-ly.nl
 • hallo Sander,

  ik vind het een erg interessant onderzoek! weet u misschien waar ik het onderzoeksverslag kan vinden? ben erg benieuwd naar de resultaten.
  Alvast bedankt!

  Mvg

  sanny kappen op 24 februari 2011 om 19:56

Sander van Pijkeren

Accountmanager bij Rhinofly

Ik ben accountmanager bij Rhinofly en werk voor diverse opdrachtgevers aan creatieve en of meer technische projecten. Ik word vaak verrast door nieuwe technologieën en vind het super dat ik deze binnen verschillende opdrachten kan implementeren.