Over Frank-ly

Frank-ly is de corporate weblog van Rhinofly en Tribewise. Twee rockende bureaus uit Utrecht met werelddominatie-ambitie op het digitale gebied.

Waarom?

Met gedeelde kennis wordt iedereen beter – dat was de gedachte in 2002 bij de oprichting van Frank-ly.

Een publieke plek waar iedere collega de gevonden parels van het web kan delen, zorgt voor een collectief hoger kennisniveau, wat weer netjes aansluit bij de ambitie voor werelddominatie.Nu (bijna) 10 jaar later staat die gedachte nog steeds en zijn we met 75 auteurs en meer dan 3200+ artikelen volgens onszelf én de awardshows 1 van de leukste blogs van Nederland.
over Frank-ly

Werken bij de overheid in een nieuw jasje

4 mei 2012 om 16:31 door in Communicatie

Al lange tijd lagen er plannen om Werken bij de Overheid, dé vacaturesite voor banen bij de Nederlandse overheid, eens een verfrissing te geven. Dat was wel nodig, aangezien het vorige design nog uit 2006 stamt. Eind maart van dit jaar was het dan eindelijk zover: een team van ervaren plastisch chirurgen ging van start met de face-lift. Afgelopen week was het eindelijk zover, de nieuwe site werd gelanceerd; als herboren.

Natuurlijk is het belangrijk om te weten voor wie je eigenlijk zo’n redesign doet. Naast de verschillende overheden die verbonden zijn aan het platform, zijn de bezoekers van groot belang. En dat zijn er behoorlijk wat. In 2011 alleen al  stond de teller op 1.660.899 unieke bezoekers!

Deze vacaturesite heeft grote potentie en door deze make-over nog heel veel meer. Een prettige interface helpt de bezoeker namelijk in het bereiken van zijn doel: het vinden van een baan. Hiermee helpen wij niet alleen de bezoeker, maar ook de zoekende organisaties om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Het nieuwe ontwerp kenmerkt zich door een moderne en efficiënte vormgeving die de bezoeker beter ondersteunt in die zoektocht. We maken gebruik van location-based elementen: op basis van de aardrijkskundige locatie van de bezoeker kunnen we het zoekproces verfijnen.

Voor iedereen die gehecht was aan de oude site, nog een keer een nostalgische terugblik. Vaarwel!